Συνέντευξη με.....τον Θεό

Είδα στον ύπνο μου ότι πήρα συνέντευξη απ το Θεό.
"Θες λοιπόν να σου δώσω συνέντευξη;"
"Αν σας περισσέυει χρόνος,απάντησα..."
Ο θεός χαμογέλασε "έχω μια μέρα και μια αιωνιότητα,τι ερωτήσεις σκέφτεσαι να μου κάνεις;"
"Τι είναι αυτό που σας εκπλήσει περισσότερο στους ανθρώπους;"... Περισσότερα
Ο Θεός απάντησε: -Οτι ζουν σαν να μη πρόκειται να πεθάνουν ποτέ και πεθαίνουν σαν να μην έχουν ζήσει καθόλου.
-Οτι χάνουν την υγεία τους προσπαθώντας να βγάλουν λεφτά και μετά χάνουν τα λεφτά τους προσπαθώντας να βρουν την υγεία τους.
-Οτι βιάζονται να αποβάλλουν την παιδικότητα τους θέλουν να μεγαλώσουν γρήγορα και ύστερα παρακαλούν να ξαναγίνουν παιδιά.
-Οτι με το να αγχώνονται για το μέλλον τους λησμονούν το παρόν τους και έτσι δεν ζουν ούτε στο μέλλον ούτε στο παρον.
Μετά τον ρώτησα
"Σαν γονιός ποιά είναι τα μαθήματα ζωής που θα θέλατε να μάθουν τα παιδιά σας;"
Ο Θεός χαμογελώντας μου απάντησε:
- Να μάθουν ότι δεν μπορούν να αναγκάσουν τους άλλους να τους αγαπήσουν.Αυτό που μπορούν να κάνουν είναι να γίνουν άξιοι να αγαπηθούν.
-Να μάθουν ότι δεν μετράνε περισσότερο τα πράγματα που έχουμε στη ζωή μας αλλά οι άνθρωποι που έχουμε στη ζωή μας.
-Να μάθουν ότι δεν ωφελεί να συγκρίνουμε τους εαυτούς μας με τους άλλους.
-Να μάθουν οτι πλούσιος δεν είναι αυτός που έχει τα περισσότερα αλλά αυτός που χρειάζεται τα λιγότερα.
- Να μάθουν οτι μέσα σε ελάχιστες στιγμές μπορεί να ανοίξεις στον άλλο πληγές που μετά παίρνει χρόνια πολλα για να τις γιατρέψεις.
-Να μάθουν την συγχώρεση,συγχωρώντας.
-Να μάθουν πως υπάρχουν άνθρωποι που τους αγαπούν πραγματικά που όμως δεν ξέρουν πως να δείξουν ή να εκφράσουν τα συναισθήματα τους.
-Να μάθουν πως τα χρήματα μπορούν να αγοράσουν τα πάντα εκτός απ την ΕΥΤΥΧΙΑ.
- Να μάθουν ότι δύο άνθρωποι μπορεί να κοιτούν το ίδιο πράγμα και να βλέπουν δύο διαφορετικά πράγματα.
-Να μάθουν ότι δέν φτάνει πάντα να συγχωρούν οι άλλοι πρέπει να συγχωρήσεις και ο ίδιος τον εαυτό σου.
Και κυρίως να μάθουν ότι για τα παιδιά μου ... Εγώ θα μαι πάντα Εδώ....


Το να αγαπάς δεν είναι τίποτα, το να σ' αγαπάνε είναι πολυ καλο. 
Το ναγαπάς και να σ' αγαπάνε είναι το παν!


 θα με εκτιμήσεις γιατί με έχασες και με έχασες, γιατί δεν με εκτίμησες οπως μου αξιζε.

Μην ψάχνεις κάτι τέλειο για να αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι το ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!
πηγή www.agioritikovima.gr

Σχόλια

 1. Ωδές της Αγίας Τριάδος (ο Πατέρας)

  http://www.tlig.org/el/messages/1086/

  Δημιουργία, μην κλαις και μη θρηνείς αλλά γέμισε χαρά και αγαλλίαση! Μη μοιρολογείς άλλο όταν σου ψάλλει ο Δημιουργός σου! Άνοιξε, αντίθετα, την καρδιά σου ώστε η Δόξα και το Φως Μου να σε ντύσουν μεγαλόπρεπα. Και μην κλείνεις τ΄ αυτιά στον Βασιλιά σου που σου φέρνει τούτο τον θησαυρό από τον ουρανό. Αυτός που Τον θεωρούσες απρόσιτο, αόρατο ή απόκρυφη ουσία, σου προσφέρει τώρα τις υπηρεσίες Του! Χαίρε στους καιρούς αυτούς του Ελέους και ευφραίνου! Ω, γένος τόσο πολύ αγαπητό! Γιατί άφησες την ερήμωση και τον όλεθρο να σε περιζώσουν και να σε κυριεύσουν σε τέτοιο βαθμό! Πες Μου, τι καλό έλαβα από τα χέρια σου; Όταν ο λαός Μου στενάζει και θρηνεί κάτω από το βάρος της καταπίεσης ή φωνάζει κάτω από την τυραννία των εχθρών του, κανείς δεν σκέπτεται να ρωτήσει: «Πού είναι ο Θεός που κάνει να αντηχούν χαρούμενες ωδές;» Κανείς δεν ομολογεί ότι λέρωσε τα χέρια του με την ασέβεια. Καταδικάζεις την ίδια σου τη ζωή, δημιουργία! Η Ωδή Μου, τώρα, έχει σκοπό να σε οδηγήσει στη μετάνοια και στην επίγνωση του εαυτού Μου. Αν και είσαι από σάρκα και οστά και γήινο υλικό, Εγώ σε προίκισα με το Πνεύμα Μου και σε έπλασα σύμφωνα με την εικόνα Μου.

  Ωδές της Αγίας Τριάδος (ο Υιός)
  http://www.tlig.org/el/messages/1087/
  ...Όχι, δεν είναι πολλοί αυτοί που καταλαβαίνουν την Αγία και Αδιαίρετη Τριάδα, κι όμως είμαστε μία Ουσία, μία Δύναμη και μία Γνώση, ένας και μοναδικός Θεός… Και είμαστε ελεύθεροι να μεταδίδουμε τον εαυτό Μας σε όποια ψυχή θέλουμε και όποτε θέλουμε. Ο Πατέρας, Εγώ και το Άγιο Πνεύμα, κατεβαίνουμε και οι Τρεις με την ιδιότητα των τριών Μαρτύρων για να προφέρουμε ξανά το Λόγο Μας και να σας επανεκπαιδεύσουμε, ώστε να ζείτε μια αληθινή ζωή εντός Μας.

  Όπως σου εξήγησε ο Πατέρας, η καρδιά σου πλάστηκε από την ανυπέρβλητη αγάπη Μας για να Μας επιστρέφει αυτή την αγάπη. Η καρδιά σου από την αρχή είναι γεμάτη αποκλειστικά με τη δική Μας Παρουσία. Είναι πλασμένη με τέτοιον ανέκφραστο τρόπο που να μπορεί να συγκρατεί όλη την ανυπέρβλητη αγάπη και γλυκύτητα της Παρουσίας Μας. Αν όμως την τρυπούν αγκάθια και βάτοι, σαν διάτρητη στέρνα θα χάσει το περιεχόμενό της. Τα αγκάθια είναι οι κοσμικές μέριμνες και τα θέλγητρα του πλούτου που μπορούν να τρυπήσουν την καρδιά και να την κάνουν να στερέψει από την Πηγή της Ζωής.

  Ωδές της Αγίας Τριάδος
  TΟ ΆΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ

  http://www.tlig.org/el/messages/1088/
  Ειρήνη σε σένα. Ιδού 1, ο Νυμφίος σκύβει πάνω σου για να σου ψάλλει την Ωδή Του και να σου μεταδώσει λόγια Ζωής. Είμαι το Πνεύμα της Αλήθειας που εκπορεύεται από τον Πατέρα και στέλνεται από τον Υιό, τον Ιησού Χριστό. Είμαστε μια Ουσία, μια Δύναμη και μια Γνώση κι αφού είμαστε Ένας και μοναδικός Θεός, συνδιαλεγόμαστε και προσφέρουμε τη γνώση με τον ίδιο τρόπο και με τα ίδια λόγια. Η σημαντική αυτή γνώση σού μεταδίδεται γεμάτη αγάπη.

  Τι είναι η Αιώνια Ζωή; Η Αιώνια Ζωή είναι η επίγνωση της Τριαδικής Μας Δόξας. Αν ταλαντεύεσαι, λοιπόν, μη γνωρίζοντας τι εννοώ, σου προσφέρω το χέρι Μου και απ’ τη στιγμή που θα το πιάσεις, θα σου προσφέρω μέσω της χάρης Ζωή σ’ Εμάς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ